Writing on the wall… cu Tony @Hack Bulgaria

Programare + creativitate = EUL sau „misiune imposibilă”?

 

În cadrul rubricii Writing on the wall… vom vorbi despre cei care au ales să „încalce” regulile și să scrie pe perete! Ne dorim să vă aducem mai aproape de clienții și partenerii noștri.

Vom descoperi cu ce se ocupă aceștia în viața de zi cu zi, ce anume îi inspiră și care sunt visurile lor.

Totodată, vom vorbi și despre cât de mult iubim diversitatea și originalitatea, aspecte pe care ne dorim să le integrăm mereu în cadrul proiectelor noastre.

Interviul de azi o aduce în prim-plan pe Tony de la Hack Bulgaria – una dintre cele mai bune școli de programare din Sofia.

 


Cum ai descrie Hack Bulgaria?

 

Este locul în care alegem să ne exprimăm creativitatea prin coduri. Astfel, cursurile devin interactive și distractive.

 

Ce v-a determinat să alegeți produsele Escreo?

 

Ne-am dat seama că tabla noastră de scris este prea mică. Ne-a încântat ideea de a fi liberi să ne exprimăm, să scriem orice ne trece prin cap și să împărtășim cu ceilalți. De asta am ales Escreo.

 

Ce scrieți pe peretele Escreo?

 

În majoritatea timpului, este locul destinat cursurilor. Așa că puteți urmări diverse concepte de programare, dispuse într-o manieră interesantă.

Totodată, studenții îl folosesc pentru a-și exprima ideile cu privire la task-urile pe care le au de rezolvat.

Acum, în timpul verii, peretele este utilizat pentru brainstorming, deoarece ne pregătim pentru conferința din această toamnă – HackConf2016.

 

Мисли от стената

 

Programare + creativitate = EUL sau „misiune imposibilă”?

 

Ha-ha! Aș spune, mai degrabă, mision (i’m) possible’. Ambele îți dau voie să creezi. Programatorii sunt artiști pentru mine. Consider că cele două, creativitatea și programarea, sunt interdependente (creativitate <-> programare). Și ambele fac lumea un loc mai bun!

 

„What if” = dacă ai putea face ceva spontan/neobișnuit/imposibil la birou, ce ai face?

 

Mă bucur că, pentru echipa noastră, ‘a merge la birou’ înseamnă mai mult decât a merge la locul de muncă. Nu pot spune că am idei utopice. Majoritatea sunt realizabile. Primul lucru pe care aș vrea să îl încerc ar fi un schimb „part-time” de roluri în echipă. Cred că ar fi deopotrivă util și distractiv.

 

programare, creativitate, escreo

Inspirația zilei