Writing on the wall… cu Katerina @Kamenitza

Spatiu de lucru creativ

 

Continuăm seria poveștilor noastre preferate.

În cadrul rubricii Writing on the wall… vom vorbi despre cei care au ales să „încalce” regulile și să scrie pe perete! Ne dorim să vă aducem mai aproape de clienții și partenerii noștri.

Vom descoperi cu ce se ocupă aceștia în viața de zi cu zi, ce anume îi inspiră, care sunt visurile lor. Totodată, vom vorbi și despre cât de mult iubim diversitatea și originalitatea, aspecte pe care ne dorim să le integrăm mereu în cadrul proiectelor noastre.

 

Astăzi o vom cunoaște pe Katerina Shopova – HR Manager la Kamenitza.

Odată ce pășim în biroul celor de la Kamenitza, suntem asaltați de un val de inspirație. Gânduri motivaționale, creativitate și spontaneitate. Oriunde alegi să privești.

 

Să vorbim despre design. Mai exact, despre conceptul ales pentru biroul vostru.
Ați lucrat cu un studio anume? Care au fost direcțiile urmărite?

Lucrăm într-un mediu dinamic. Angajații noștri au nevoie de un spațiu care să îi motiveze și să îi inspire. De aceea am ales să ne personalizăm biroul. Brandurile noastre au jucat un rol important în alegerea designului.

Oferim o varietate de produse. De la branduri locale, precum Kamenitza, Astika, Burgasko, până la cele internaționale – Staropramen, Stella Artois și Beck’s – pe care suntem autorizați să le producem.

 

Creativitate la birou

Kamenitza Office – Carling conference room

 

Mesajele regăsite pe pereți nu sunt alese la întâmplare. Sunt parte integrantă a brandurilor și fiecare mesaj se potrivește fiecărui spațiu.

 

Creativitate la birou, despre bere, praga

Prague Plaza and Escreo wall for better identity!

 

Am observat că fiecare sală de ședințe este unică, reprezentând un brand anume. Cum au prins acestea viață?

Da, sălile de ședințe sunt dedicate brandurilor. În acest fel, reușim să integrăm valorile produselor noastre în mediul de lucru. Designul ne permite să ne „teleportăm” într-o altă lume. Să pășim din Belgia în Germania, și apoi în Cehia în doar câteva momente.

 

Ce spun oamenii despre vopseaua Escreo, Escreo reviews

Mina writing on Escreo in Golden Prague!

 

Vara, vacanta, soare, culoare

Summer feeling with Burgasko and Escreo!

 

Ce v-a determinat să alegeți produsele Escreo? 

Se potrivesc perfect mediului nostru de lucru. Aveam nevoie de un produs inovativ, adecvat conceptului ales pentru sălile noastre, iar Escreo a fost soluția magică. Practic, inovativ, util și atât de simplu de utilizat.

 

Tot ce ai nevoie pentru un mediu de lucru inovativ

Escreo helps you keeping track of your company’s history! And Mina loves it!

Cum se simt angajații într-un astfel de mediu?

Suntem cu toții foarte fericiți. Mediul stimulează procesul creativ, ne ajută atunci când dezvoltăm noi campanii de promovare. Angajații noștri pot alege una dintre cele 9 camere, fiecare reprezentând un brand diferit. Zona de relaxare reușește să ilustreze valorile companiei, fiind potrivită atât întâlnirilor formale, cât și momentelor de reverie.

 

Despre bere, culoare, invovatie

Escreo is now part of the 9 steps ritual of pouring and serving beer properly!

 

Cum este atmosfera în cadrul echipei voastre?

Așa cum ne place să spunem – avem un motiv bun pentru a munci zi de zi, și acela este… berea. Suntem pasionați de ceea ce facem. Muncim într-un spațiu deschis și asta ne ajută să comunicăm mai eficient, să împărtășim idei, să lucrăm în echipă și să avem o abordare creativă în diferite situații. Mediul de lucru informal, comunicarea liberă dintre team leaderi și angajați și dorința de a ne dezvolta, atât personal, cât și profesional – toate acestea favorizează gândirea creativă.

 

Spatiul de lucru, biroul, cum sa vii productiv la birou, despre bere

Escreo fits in every creative space!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *