spatii vopsite vopsea whiteboard

Cum să îmbunătăţeşti lucrul în echipă cu vopseaua whiteboard Escreo

 

Vopseaua Escreo are mai multe aplicaţii în companiile mari. Whiteboard-urile au fost folosite de-a lungul timpului de companii cu mai multe scopuri, inclusiv în scopuri educative, pentru colaboararea în echipă, chiar şi entertainment. Acest articol îţi va arăta unele din cele mai bune modalităţi să încorporezi vopseaua ta whiteboard Escreo în activităţile tale zilnice de la birou, pentru a îmbunătăți lucrul în echipă.

Interacţiunile cu whiteboard-ul la şedinţele cu echipa

spatii vopsite vopsea whiteboard 1

Ideea de bază a unui lider care îşi inspiră angajaţii constă în faptul că eşti mereu în căutare de noi modalităţi de a transmite. Pe urmele acestui spirit, vopseaua whiteboard Escreo a reuşit să provoace vechile moduri ale managementului unei echipe oferind o soluţie inovativă pentru colaborările din timpul şedinţelor.

A oferi angajaţilor libertatea să-şi exprime ideile pe un spaţiu larg, fără bariere, poate să reprezinte un punct de cotitură în managementul tău. Când echipa ta colaborează şi interacţionează fără bariere acest lucru afectează generarea de idei şi productivitatea. Vopseaua whiteboard Escreo poate fi folosită cu succes în timpul şedinţelor pentru a discuta tactici, a stabili agende de lucru şi a implica membrii echipei într-un mod proactiv.

Fluxul natural al unei şedinţe într-o corporaţie presupune de obicei o discuţie unilaterală. Ceea ce fac difierit tablele interactive şi spaţiile cu whiteboard este să provoace participanţii să-şi exprime propriile opinii, transformând în acest mod şedinţa într-o colaborare continuă. Vopseaua whiteboard Escreo poate fi inserată în timpul şedinţelor echipei pentru a încuraja acţiunea, să inspire creativitatea şi să îmbunătăţească performanţa generală a echipei.

Ce primeşti

Beneficiile folosirii spaţiului vopsit cu vopsea whiteboard în timpul şedinţelor:

  • Sporeşte împărtăşirea cunoştinţelor;
  • Te ajută să-ţi faci o mai bună idee despre ce reprezintă o prioritate acum şi aici;
  • Îmbunătăţeşte concentrarea echipei pe parcursul întregii şedinţe;
  • Se stabileşte o agendă de lucru şi nişte repere clare;
  • Ai o viziune mai clară asupra riscurilor care ar putea apărea;
  • Educă împărtăşirea de soluţii în cazul problemelor presante.

Cum foloseşti spaţiile cu vopseaua whiteboard în timpul prezentărilor cu vânzare

spatii vopsite vopsea whiteboard 2

Conform lui Tim Riesteres, şeful strategiei la Corporate Visions, „Whiteboarding-ul are impact asupra felului în care mesajul se dezvoltă, cum se implementează acel mesaj pe un whiteboard vizual şi abilităţile necesare pentru a aduce la viaţă acea poveste”. Articolul său despre metodologia whiteboard-ului oferă o înţelegere mai bună în ceea ce priveşte strategiile vizuale în comunnicarea din mediul afacerilor.

Să vinzi o idee sau un produs unui posibil client presupune mai multe provocări. Folosirea spaţilor vopsite cu vopseaua whiteboard Escreo în timpul unei prezentări ca un mod interactiv pentru a angrena clienţii s-a dovedit destul de prolific, în ciuda faptului că prezentările pe un whiteboard conduc la neclarităţi. A avea o prezentare la whiteboard este încă o nişă nedezvoltată în mediul afacerilor. Deşi multe prezentări astăzi sunt făcute după nişte reguli ambigue despre eticheta folosirii whiteboard-ului decât după nişte abordări clare şi eficiente, folosirea whiteboard-urilor în timpul prezentărilor cu vânzare au un efect imens în construirea unor experienţe memorabile pentru participanţi.

Ce primeşti

Beneficiile folosirii spaţiilor vopsite cu vopsea whiteboard pentru prezentări:

  • Creează o experienţă memorabilă;
  • Se interacţionează mai bine cu participanţii şi spectatorii;
  • Te ajută să te concentrezi pe aspectele importante;
  • Foloseşti mediul vizual pentru a accentua anumite idei.

Cum să profiţi de spaţiile vopsite cu vopseaua whiteboard Escreo în educaţie

spatii vopsite vopsea whiteboard 3

Conform Education World, whiteboard-urile stimulează învăţatul la studenţi şi la fel se întâmplă cu toate programele educaţionale, fie că vorbim despre clase sau despre birouri. Folosirea conţinutului vizual pentru a spori concentrarea şi interacţiunile va crea o experienţă memorabilă pentru participanţi şi îi angrenează să ia parte la întregul proces. Whiteboard-urile sunt folosite în educaţie de ani şi inserarea lor în training-urile companiei îi poate ajuta pe angajaţi să înţeleagă mai bine ce li se prezintă.

Pe lângă faptul că poţi folosi spaţiul vopsit cu vopsea whiteboard Escreo ca o tablă interactivă, poţi cu uşurinţă să stabileşti mini-whiteboard-uri pentru toţi participanţii din birou. Vopseaua whiteboard Escreo poate fi aplicată pe o multitudine de locuri ca birourile, măsuţele de cafea, chiar şi pe căni. Acestea pot fi folosite pentru a lua notiţe, ca să scrii lucrurile importante, dar poate deveni şi o modalitate de a nota repede întrebările ce apar pe parcurs.

Ce primeşti

Folosirea vopselei whiteboard pentru cursurile de la birou ajută la:

  • Crearea de lecţii memorabile prin folosirea markerelor colorate şi a simbolurilor;
  • Folosirea magneţilor ca să prinzi foile importante şi creezi efecte vizuale inedite;
  • Ai libertatea de a interacţiona şi sporeşti participarea cu mini-whiteboard-urile.

Cum să inserezi spaţiile vopsite cu vopsea whiteboard în cadrul team building-urilor

spatii vopsite vopsea whiteboard 4

Team building-urile sunt populare printre angajaţii companiei din toate mediile, independent de ierarhii. Îmbunătăţeşti interacţiunea şi comunicarea după orele de lucru. Petrecerile cocktail, beach lounge-urile, meciurile şi jocurile competitive sunt toate moduri de a stimula interacţiunile echipei în afara spaţiului de la birou. A stabili un buget pentru aceste evenimente este, însă, o cu totul altă poveste.

Majoritatea firmelor care se află la început abia reuşesc să reziste în primii ani şi a aloca bani special pentru entertainment se dovedeşte a fi imposibil de cele mai multe ori. Întreprinderile mici şi mijlocii sunt cunoscute pentru abordările lor inventive faţă de mediul afacerilor şi aceleaşi reguli se aplică şi planificării de evenimente şi team building-urilor. Spaţiile vopsite cu vopsea whiteboard pot fi o soluţie inventivă pentru team building-urile care încorporează jocuri ce presupun ţinerea scorului şi pe cele de memorie. Chiar şi folosirea unui set întreg de markere  poate fi un mod de a aduce membrii echipei împreună.

Ce primeşti

Vopseaua whiteboard eco Escreo poate fi ideală pentru:

  • Jocurile şi exerciţiile de lucru în echipă care includ whiteboard-ul;
  • Crearea de conexiuni puternice între membrii echipei;
  • Ţinerea scorului în cazul competiţiilor între colegi, care se desfăşoară în mod constant.