Vopsea Escreo sesiune SCRUM

A crescut numărul spațiilor creative de birouri în România

 

Nici birourile din România nu mai sunt ce au fost, iar aceasta este una dintre veştile care ne bucură foarte mult. Angajatorii au „prins curaj” şi au început să spargă – în sens propriu cât şi figurat – barierele şi să construiască spaţii creative de birouri.

Pe măsură ce au apărut din ce în ce mai multe posibilităţi, angajatorii au îndrăznit şi au făcut câte un pas şi mai departe. Angajaţii au răspuns provocărilor, iar mediile de lucru au început să fie mai relaxate și creative, stârnind productivitatea angajaților. Pentru că, atunci când eşti în locul potrivit, ideile vin de la sine.

Ce înseamnă un spaţiu de lucru creativ în România?

Creativitatea şi inovaţia merg mână în mână, aşa că fiecare dintre aceste elemente se leagă cu cele mai nou apărute tehnologii.

  • Pereţi decoraţi de angajaţi. Bineînţeles, proiectul de amenajare a lor începe de la tine, angajatorul. Aplici o vopsea magnetică Escreo, iar ceilalţi din birou se ocupă să o umple cu imagini, bileţele şi notiţe. Da, creativitatea începe de la pereţi.
  • Elementele versatile îi aduc o dinamică nouă biroului. Birouri rotative, scaune pe roţi, pereţi ce pot fi configuraţi. Toate acestea îmbie angajaţii la socializare tocmai pentru că au grijă ca mulţi dintre ei să se intersecteze.
  • Ascunde ceasurile sau fă-le mai jucăuşe. Ceasurile înseamnă elemente stresante pentru angajaţi, deoarece sunt cele care amintesc că deadline-urile se apropie. Amenajează spaţii „clock-free”. Iar pentru spaţiile de lucru poţi alege ceasuri jucăuşe.
  • Spațiile de co-working creative au devenit un punct de reper important al pieței de birouri din România. Birourile deschise, pe sistem open space, au tendința să fie decorate într-un stil inedit, în special pentru că sunt frecventate de antreprenori și specialiști din diferite industrii, oameni deschiși și sociabili care preferă să lucreze într-un spațiu viu și colorat. De aceea, în ultimii ani numărul acestor spații a crescut semnificativ, ele existând în cele mai mari orașe din România: București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Galați, Oradea etc.

Cine a ales deja să aibă spaţii creative de birouri

#1 Ubisoft

Vopsea Escreo sediul Ubisoft Romania

Cei de la Ubisoft au ales să nu îşi echipeze spaţiul de birou cu un whiteborard clasic, ci cu o vopsea Escreo whiteboard, care a transformat pereţii spaţiului într-un loc creativ.

„Diversitatea culorilor pereţilor rupe monotonia unui perete tipic de birou alb. Uşor de folosit şi de îngrijit”, a spus Mike Prunscu, Project Manager Ubisoft România.

#2 Tech Hub

Vopsea Escreo whiteboard Tech Hub

Un hub care adună oameni cu idei are nevoie să fie cât mai creativ. Dacă acel spaţiu nu inspiră, atunci cei care doresc să îl folosească pot căuta un alt loc care le aduce ideile mai aproape. Tech Hub a devenit un spaţiu colorat, în continuă schimbare.

„Este minunat să vezi cum imaginaţia devine realitate pe acest perete pe care Escreo ne-a ajutat să-l avem în biroul nostru, care prinde viaţă sub ochii noştri” – Ioana Sava, Business Developer Tech Hub.

#3 Qualians

Vopsea Escreo training Qualians Alin Craciun

Atunci când poți scrie cu drag și spor pe pereți, orice ședință devine mai interactivă și orice workshop mai interesant. De aceea, echipa Qualians au ales vopseaua Escreo whiteboard ca să înveselească pereții din sala de ședințe și nu numai.

„Workshop-urile noastre sunt vii și memorabile datorită pereților pe care poți scrie. Mulțumim mult, Escreo!” – Andreea Baciu, Managing Director, Qualians.

#4 Fundația Romanian Business Leaders

Vopsea Escreo FRBL

Ce poate fi mai plăcut, într-o organizație, decât să simți că faci parte dintr-o echipă care aduce o schimbare în societate? Ei bine, orice schimbare începe de la un grup de oameni, iar orice grup de oameni trebuie să se întâlnească pentru a-și pune ordine în idei. De aceea, FRBL au ales vopseaua Escreo pentru animarea spațiului în care își petrec cel mai mult timp împreună.

#5 Trend Consult

Perete sedinte Trend Consult Romania vopsea Escreo

Orice ședință și prezentare, sau chiar întâlnire cu un client, necesită puțină creativitate. Iar acest lucru vine din felul cum alegem să prezentăm informația. De aceea, echipa Trend au ales să-și decoreze sala de întâlniri și ședințe cu vopseaua Escreo Whiteboard. Din acel moment, fiecare ședință și training a decurs mult mai plăcut.

#6 SAP Bulgaria

SAP Bulgaria perete Escreo Whiteboard vopsea

Creativitatea nu cunoaşte limite sau spaţii geografice. Aşa că SAP Bulgaria a ales să folosească vopseaua Escreo, iar acum culege avantajele acestei opţiuni.

„În cadrul firmei noastre folosim peretele vopsit cu Escreo în fiecare zi; am avut nevoie de doar câteva ore să îl creăm. De ar fi totul atât de uşor?” – Alexander Nestorov, Head of Marketing SAP Bulgaria.

Pereţii, prietenii cei mai buni ai creativităţii

Recenzii sunt multe pe site-ul Escreo, iar clienţii şi mai mulţi. Angajaţii sunt beneficiarii direcţi ai acelor pereţi coloraţi, pentru că ei se bucură de libertatea de a redecora în fiecare zi. Iar astfel, în joacă, devin şi mai creativi.

Dacă vrei ca mediul de lucru să fie unul mai creativ, productiv şi – de ce nu? – mai vesel, consultă şi recomandările noastre legate de cultura şi atmosfera de lucru!