Escreo devine parte a How To Web 2016

Salonul pentru întreprinderi europene nou înființate se va deschide pe 1 noiembrie!

La începutul lunii noiembrie, Escreo va avea propriul stand în cadrul ediției How To Web din acest an în București. Acolo, vom avea oportunitatea de a întâlni câteva dintre cele mai progresiste întreprinderi nou înființate de până acum. În plus, noi înșine, în parteneriat cu Telekom Romania, vom include propriile mostre în sala de așteptare. Este o structură specială care va permite oaspeților să experimenteze personal caracteristicile produsului nostru. Acesta va fi un alt pas înainte în eforturile noastre de a prezenta Escreo pe piața din România.

Pentru încă un an, How To Web va furniza o platformă pentru întreprinderile nou înființate de top în domeniul industrial, al securității cibernetice, al jocurilor și al divertismentului. În acest an, rolul purtătorului de cuvânt pe podium va fi preluat de Vassil Terziev de la Progress, Mike Rayner de la Amazon Web Services și Christoph Auer-Welby de la IBM. Iar dacă nici acest lucru nu este suficient pentru a vă atrage interesul, permiteți-ne să menționăm doar o parte din ceilalți oaspeți – AVO, Engager, Fliiby, Lampix, Questo și Wise Stories.

În acest an, Escreo a decis să își întoarcă privirea spre vecinul nostru din nord pentru a cuceri noi piețe. Căutăm în mod activ parteneriate care să ne ajute să ne atingem obiectivele, iar unele dintre acestea sunt deja realitate. Recent, ne-am lăsat amprenta pe pereții centrului Qualians Training Center, astfel încât nicio idee bună să nu fie pierdută în timpul procesului de creație.

How To Web începe pe 1 noiembrie și se încheie pe 2 noiembrie.

Citiți mai multe despre avantajele Escreo față de tabla albă de scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *