Qualians 1

Găsiți culorile Escreo la Qualians Learning Center

Sau cum să nu pierdeți nicio idee în timpul învățării

Escreo și-a deschis inima și culorile încă unui spațiu de creație care ne-a ales pe noi în locul tablei albe de scris tradiționale. De această dată, este vorba de Qualians Learning Center. Qualians va folosi în mod optim experiența învățării în cele 8 ore pe care le veți putea petrece cu echipa sa. De asemenea, vă vor oferi o modalitate distractivă de a vă amplifica dorința de a face lucrurile să devine realitate într-o manieră captivantă.

„Învățarea are loc oricând și oriunde, atât timp cât are loc în mod conștient.”

 

Escreo și Qualians
Qualians Learning Center a ales Escreo pentru un spațiu de birouri mai creativ

 

Oh, dar nu care cumva să începeți să vă imaginați o sală de clasă tipică pe care v-o amintiți din timpul școlii. Qualians își duce misiunea la un nivel cu totul nou… și un spațiu asemenea. Aceștia sunt de părere că o idee bună nu trebuie irosită niciodată. Iar acesta este punctul în care Escreo se manifestă zgomotos – „Da, puteți scrie pe pereți… sau pe table.” Tot ceea ce trebuie să facă o persoană este să ridice un marker și să așeze în scris orice idee care îi vine în minte.

Dacă în continuare aveți o problemă legată de reprezentarea unei imagini din mintea dvs., iată cum arată o zi tipică în acest centru. Fiecare pauză începe cu o cafea bună de la Nespresso și cu o discuție aprofundată privind subiectele tratate la curs. Energia este obiectivul principal în timpul șederii dvs. aici. O energie care provine nu doar de la cafea, ci și de la atmosfera de colaborare în care pereții plini de culoare, tablele personalizate, rafturile pline de diverse tipuri de literatură, precum și leagăne – ei bine, este destul de obișnuit. Totul în numele curiozității și inspirației. Doriți să vă provocați colegii și să organizați o scurtă competiție cu Lego în timpul unei pauze de cafea? Qualians spune „Da, te rog!”.

 

Escreo și Qualians
Echipa Qualians se distrează împreună cu Escreo

Creativitate, eficacitate, curiozitate – sună familiar? Acestea sunt câteva cuvinte cheie care ajută la transformarea unei idei geniale în realitate. Escreo devine parte a oricărui spațiu și devine pe nesimțite dispunerea perfectă pentru gândurile dvs., una colorată chiar.