Филипка_ESCREO за дома

С ESCREO, в чехлите на Филипка

 

Намираме се на прага на ново време. Извънредната ситуация около COVID-19 ни принуждава да адаптираме ежедневните си процеси изцяло от уюта на дома. Независимо дали сте в ситуация, в която ви се налага да изградите home office между кукли и лего, или вече имате такъв, но ви е нужно средство за оптимизация, от ESCREO сме насреща с решение.

Намираме се и на прага на дома на Филипка Николова, която заема мениджърска позиция не само на работа, но и вкъщи. Способността й да управлява ловко и ефективно е една от причините да обзаведе дома си с ESCREO повърхности. Научете защо без план и посока не бихме могли да успеем и как ESCREO се вписва у домашния уют.

По какъв начин използвате ESCREO вкъщи?

ESCREO е част от ежедневието ни в почти всеки един момент от светлата част на деня. Особено сега, в ситуация на принудително прекарване на време вкъщи. Местенца за креативност с цветна и/или прозрачна боя имаме в почти всяка стая. Бележките по стените ни дават знания, подсещат ни за мили думи и жестове, или просто са поле за импулсивни хрумвания.

стена у дома

Какво най-често може да открием на вашата ESCREO стена?

В кухнята всеки новодошъл вкъщи може да се подсети кой е по готвенето, или пък коя е любимата ни рецепта. В трапезарията прекарваме най-много време цялото семейство заедно. Тогава задружно планираме ежедневието на стената. Цялата стена в детската е поле за игра на морски шах или рисуване.

Каква според вас е тайната на продуктивната работа от вкъщи?

Без план и посока няма да успеем да постигнем продуктивността, която се изисква от училище и работа. Имайки план на стената – всеки си припомня докъде е стигнал и какво му остава да довърши. Разбира се всеки си има времеви слот с любимо занимание, което очаква с трепет.

 

П.П. 

Когато ситуацията те притисне между 4 стени, вземи ESCREO боя и ги оползотвори!

Извънредната ситуация предполага извънредни цени.

Използвай код homeoffice за 52% отстъпка или последвай директно линка , за да вземеш бяла боя за писане с разфасовка от 3 кв.м. само за 119 лв. (с ДДС и включена доставка)

Важи до прекратяване на карантината.