IMG 0827

#EscreoLesson Направи Своята Първа Дарителска Инициатива

 

Съществуват толкова неща, които ни се иска да сме знаели или направили по-рано. Толкова пропуснати възможности да сътворим или изживеем нещо специално.

Всеки рано или късно се среща очи в очи с провала, непосредствено след който следва важен урок. Точно тези уроци решихме да обединим в нашата кампания #EscreoLesson. Септември 2018 дадохме старт на инициативата и поканихме нашите партньори и клиенти да споделят на своите ESCREO стени най-важните уроци, които всеки млад човек трябва да помни. Обещахме да подарим на едно българско училище по 1 кв. м. ESCREO боя за писане за всеки споделен съвет. Днес сме щастливи да ви покажем резултата от нашите общи усилия и споделени уроци.

Escreolesson Kids 2

В началото на Април, 2019 година учениците на начално училище “Христо Смирненски”, гр. Бяла Слатина получиха своя собствена ESCREO стена. Обсипана с весели рисунки и сърцати пожелания от децата, тя бе превърната в двигател на мотивацията и свободното изразяване, насърчавайки децата открито да споделят, общуват, учат и творят съвместно без граници и ограничения. Директорът на училището, Евгени Ангелов, изказа благодарността си за новата ESCREO стена и сподели: „Това даде възможност на децата да рисуват и пишат в междучасията… , да изразяват как се чувстват в училище с думи и рисунки.“

Благодарим на партньорите и клиентите, които взеха участие и оставиха своята следа в инициативата #EscreoLesson. Сред тях са едни от най-успешните фирми и организации в страната. Те са не само лидери в сферата си, но също така активно подкрепят българското общество и младежта към пътя на успеха и самоусъвършенстването. Разбира се, тази инициатива нямаше да е това, което е, без подкрепата на фондация America for Bulgaria. Специални благодарности и на ITCE, TimeHeroes, Accedia, Flat Rock Technology Bulgaria и на логопедичен кабинет “Арпи”, които споделиха безценни съвети и уроци в нашата кампания #EscreoLesson и помогнаха на едно българско училище да зарадва своите ученици с чисто нова ESCREO стена за писане.

48960130 278996542801760 4105579446067527680 N

Това съвсем не е края на нашата инициатива. Дарителските кампании продължават с пълна сила. Само преди месец имахме удоволствието да се запознаем с прекрасните младежи от центъра за специализирана образователна подкрепа “Отец Паисий” в гр. Бургас, които вече пишеха и творяха активно на своята нова ESCREO стена за писане. Вярваме, че на броя добрите дела не са мерна единица за успех. Истинския успех откриваме в радостта, изписана на лицата на децата от НУ “Христо Смирненски”, гр. Бяла Слатина и ЦСОП “Отец Паисий”, гр. Бургас. И най-вече успехът се крие в любовта и грижата, с която са обградени всички тези деца от своите учители, ментори и директори. Благодарим, че успяхме да се докоснем до техния разкошен и обсипан с цветове свят и да оставим там своята малка следа.

#EscreoLesson продължава, включвайки нови училища в своята инициатива. Ще ви държим в течение за развоя на събитията. През останалото време можете да се включите и вие като разкажете за #EscreoLesson на своите близки и приятели в социалните мрежи. Нека заедно подкрепим младите хора на България и им дадем повече свобода за изразяване и пространство за реализиране.