IMG 1821

Escreo x PDS Bulgaria: От иновативно офис пространство до неформално решение за всеки служител

 

Без съмнение проектът ни в PDS Bulgaria се превърна в един от най-любимите ни, които сме правили последно време. Бързо след завършването му се срещаме с Кристиян Панов, мениджър човешки ресурси. Крис работи активно с екипа ни и бе въвлечен в целия процес по създаване и изпълнение на съвместния ни проект.

Ние винаги подхождаме с любопитство към нуждите и желанията на нашите клиенти и с интерес се опитваме да разберем как Escreo боя за писане може да спомогне за развитието на екипа в една от най-големите софтуерни компании в страната.

IMG 1823

Малко история

PDS започват както често ни се случва – с 1 стена, в 1 работна зала. Повечето ни клиенти избират този подход, защото така имат спокойствието да тестват продукта лично и да усетят преживяването да пишеш по стената свободно от първа ръка. Малко след това с разширяване на офис пространството им получихме обаждане, че Escreo боята е заложена в новия им проект с нови 11 стени. Всяка различна от другата, с различна цел и дизайн за постигане на функционален и изискан интериор.

IMG 1832

IMG 1835 1

От първо лице

Кристиян споделя: „След разширяването на офиса ни, заедно с екипа на Escreo, проектирахме и боядисахме доста стени, повечето от които са в работните ни зали. Това е мястото, където са най-необходими – на колегите от съответните проекти. Също имаме и Escreo в едната ни кухня, за да може да споделяме и неформални идеи и мисли.“

Говорихме си и за промените, които са настъпили в офиса на PDS след влизането ни в тази иновативна компания, за ползите и приеимуществата. Горди сме да чуем, че продуктът ни е допринесъл не само за цветността и разчупеността на интериора, но и за споделянето между колеги, за раждането на нови идеи върху стените.

„Гениалните решения, които преобръщат света ни, започват със споделяне на идея. Много често трябва да имаш място, където да можеш да я споделиш.“ казва Кристиян

Разглеждайки новия офис на PDS Bulgaria, ни прави впечатление усещането за бизнес на високо ниво. Средата е модерна и изчистена, точно според тенденциите във високотехнологични компании.

IMG 1842

Всеки край е ново начало

Ще запомним PDS като фирма, която работи с внимание към детайла, със специалните уникални стени, с впечатляващи рамки с послания.

Усмихваме се, защото виждаме оспорваните резултати на джага по нашето покритие в стаята за отдих и игри и се радваме, че способстваме за създаване на приятелска атмосфера на работа. Един мъдър цитат гласеше: “Ако обичаш това, което правиш няма да работиш нито ден в живота си.” Екипът на PDS за пореден път ни го доказа!