IMG 3248 2

“5 стъпки към ПО-ПРОдуктивна работа”: новата ESCREO електронна книга за професионалисти с визия

 

Малко преди да дойде времето за коледни списъци с подаръци и обещания, екипът на ESCREO се заема със задачата да създаде друг такъв, който да помогне на заетите професионалисти. Списъкът, обаче, е само бонус към същественото – новата електронна книга на ESCREO “5 стъпки към ПО-ПРОдуктивна работа”, която е кратък, ясен и забавен пътеводител към оптимален работен процес, предназначен за професионалисти с визия. А кое е общото между онези с визия като Илон Мъск, Ариана Хъфингтън и Уорън Бъфет, освен успехът?

Отговорът е, че четат, и то много. Някои четат по книга на седмица, други по 500 страници на ден. До колко, обаче, е реалистично всеки мениджър днес да отделя достатъчно време, за да навакса с четивото на големите имена в бизнеса?

Пазарът е затрупан с книги, които обясняват на дълго и на широко как да оптимизираме работния процес. Богатият избор, често неясните редове, а също и необходимостта от хигиена на информацията, с която се сдобиваме, отнемат от най-ценното – времето. Предвидливо, екипът на ESCREO решава да извлече есенцията, като предложи 5 лесни и доказани стъпки, които водят към по-продуктивен работен процес. В новия електронен наръчник ще намерите универсални решения, както и техния ESCREO вариант с добавена стойност.

📝 Той ще ви информира:

Според проучване, проведено от Националната асоциация на професионалните организатори (НАПО), хаосът на работното място е пряко свързан с финансови загуби.”

🙂 Ще ви усмихне:

Освен, ако служителите ви не са будистки монаси под прикритие, шансът да се абстрахират от създалия се шум, е минимален.”

💥 И ще ви улесни:

Искате цветна, но все пак функционална стена. Как да избягате от бялата дъска или боя? ESCREO Clear Whiteboard Paint е решението, което ще запази цвета на повърхността, върху която го нанесете, като същевременно го превърне в платно за идеи.”

Електронната книга “5 стъпки към ПО-ПРОдуктивна работа” ще ви разкрие тайни като това:

  • Как планираните приоритети повишават продуктивността?
  • Защо е важно да си припомните визията на компанията и как тя ежедневно да ви вдъхновява?
  • До каква степен интериорът на офиса се отразява на работния процес?
  • По какъв начин могат служителите ви да запазят фокус когато е шумно?
  • Защо спретнатото работно пространство е много повече от хубав фон за Instagram post?

escreo wall

Част от мисията на ESCREO е да помогне на бизнесите на функционират по-ефективно. В динамиката на модерния бизнес, координирането на екип и намирането на начини той да остане продуктивен на работното място, е предизвикателство. Навременното завършване на проекти и представяне на резултати е злата участ на всеки мениджър. Разумният лидер се справя безпроблемно благодарение на средствата и методите, които му помагат да управлява и поддържа комуникацията в екипа си свободна и лесна. Освен, че предлагат такива средства, от ESCREO се заемат да изследват корена на проблема в едно вечно заето общество, което сякаш се опитва да хване продуктивността, докато тя все така се изплъзва като светлина между пръстите.

“Живеем в общество, в което витае неписан закон: човек е повече, ако прави повече; колкото по-зает е, толкова е по-важен и успешен.“

До колко, обаче, повече е синоним на продуктивност и предпоставка за успех? До колко сме заети с това да сме заети (с куп незначителни задачи), и до колко сме качествено заети с продуктивни дейности?”

Алармата звъни. Понеделник е. Без значение кой от всички понеделници, в офиса ви чакат, защото вие сте капитанът на работния процес. Посоката е успех, то е ясно, но как да ускорите бизнеса си натам?

Започнете като свалите новата електронна книга на ESCREO “5 стъпки към ПО-ПРОдуктивна работа”.