Cover

Клиентите за Escreo

 

След 2 години и половина работа се радваме, че вълешбните стени с Escreo може да бъдaт открити в стотици офиси не само в България, но и по целия свят. Независимо от локацията в която оперираме едно нещо е сигурно – клиентът за нас винаги е на първо място. Нашите клиенти са основната движеща сила зад компанията ни – отделните личности, с които работим ни мотивиарт да отиваме с желание на работа всяка сутрин, а фирмите, които представляват ни вдъхновяват със своя пример за професионализъм, качествени продукти и иновации.

Комуникацията с клиентите, приемането на обратна връзка и инкорпоирането ѝ в подобрение на стари и създаването на нови Escreo продукти винаги е съпровождала всеки един процес при нас.

Честа практика при нас е да организираме проучване сред базата си данни от ползватели и такова например проведохме преди няколко месеца. Попитахме: къде използвате Escreo най-вече, за какво и какво може да направи вашето преживяване с нас още по-добро.

Резултатите бяха полезни и ценни за в няколко направления:

  • – Потвърдиха някои от нашите хипотези
  • – Изключиха някои други хипотези
  • – Вдъхновиха ни за нови продукти

 

Просто се почувствахме добре от милите думи, написани в excel-a. Споделяме накратко обобщение на резултатите за повече прочност и идеи.

Къде клиентите използват Escreo?

Where Do You Use Escreo

Натуралната среда на боята ни напълно очаквано е офисът. Било то в конферентни зали, общи помещения, коуъркинг пространства или лични кабинети. Напоследък все повече приложение намира и на повърхности вкъщи. Вече може да се похвалим и с редица прекрасни проекти в детски стаи, кухни и домашни офиси. Децата обожават свободата, която идва с писането по стените, а родителите оценяват лесното почистване и възможността да учат малчуганите на езици, математика и всякакви други предмети върху голямата повърхност. Други проекти, които сме правили са учебни заведения, ресторанти, болници и др.

За какво е най-полезна боята Escreo?

What Do You Use Escreo For

Тук отговорите бяха толкова много, че ни беше трудно дори да се помъчим да ги визуализираме. Единодушно почти всички клиенти споменаха “брейнсторминг” като поне едно от нещата, за които Escreo най-често влиза в употреба. Вярваме, че това се случва, защото стените са навсякъде около нас и е много лесно и бързо да се запише идея, да се изтрие, да се добави и премести някой елемент от проект и да се започне наново.

Останалите отговори варираха от листи със задачи и презентации до боядисване на гипсови форми, мебели и дори дребни офис консумативи за добавяне на екстра функционалност.

Общото мнение

What People Say About Escreo

Коментарите на клиентите определено сложиха огромни усмивки на лицата ни. Преимуществата, които изброиха бяха много и разнообразни, и шарени. Това, което прочетохме най-често беше, че повърхността е подобрила екипната работа и продуктивността на екипа. Клиентите, които бяха нанесли сами боята споделиха, че преживяването е било изненадващо лесно, а тези които имат множество стени се похвалиха с издръжливост и устойчивост на продукта. Бързата доставка и добрoто обслужване на клиентите ни са също сред водещите плюсове, заради които получаваме препоръки.

Какво може да се подобри?

Feedback

Някои от клиентите ни споделиха проблема с бързото и неприятно замърсяване на гъбите за почистване. Друг проблем е и липсата на достатъчно разнообразни аксесоари за писане (цветове маркери, размер на маркера). С удоволствие споделяме, че вече предлагаме възможност за абонамент за нашите аксесоари, който предлага множество пособия за вашата повърхност. Последната иновация, която съвсем скоро предстои да предложим на пазара са специални държачи за гъбите, което ще адресира зацапването на ръката при използването й.

Абонирайте се за нашия месрчен дневник и ни последвате в социалните мрежи за новини около новите ни продукти и оферти.