Office Colors

Златната среда или как да съчетаем цветовете в офиса

 

Казват, че белият лист съдържа най-много идеи. Уви, подобно цветово решение при стените рядко притежава същите качества. Би било истинска грехота да разполагаме с подобно пространство, което да декорираме и оцветим изцяло по свой вкус, и да не се възползваме от него. Освен ако въпросният вкус не клони към болнично зелено. В такъв случай ви препоръчваме да оставите послушно четката и да не нанасяте трайни поражения на обичния си офис.

Но точно както всеки писател си има редактор, всеки новоизлюпен творец-бояджия трябва да си постави някои ограничения. Или, казано с други думи – да знае къде какви цветове да използва и какви да избягва за постигане на желаната интериорна композиция.

 

Кака да изберемцвета на офиса?
Зелено, жълто, синьо… Как да изберем?

 

Преди да продължим, ще наложим едно желязно правило – оставете тавана на мира. Независимо какви творчески напъни ще отправите към стените си, пренасянето им и над главите ви рядко е добро решение. Дори когато става дума за възможно най-меките, топли и бледи цветове. Белият таван не само ще омекоти общата композиция на помещението, но ще внесе и известен простор в него. „Правилото“ важи с двойна сила за стаи с малко или никакви прозорци.

Но нека не ви уморяваме само с думи. Запознайте се с нашата инфографика, която лесно и удобно ще ви покаже как да съчетаете цветовете в офиса.

 

Съдържанието на инфографиката можете да прочетете чрез този линк: infographic

 

–––-

Научете повече и за цветовете на Escreo.

Инфографика: Александър Кълбов