Домашният офис на Цветомира с FLIP

Домашният офис на Цветомира с FLIP

Днес ви срещаме с Цветомира Гиргинова – архитект, отдаден на цялото дизайн семейство – архитектурен, интериорен, продуктов дизайн и дизайн мислене; Докторант към катедра „Интериор и дизайн за архитектурата“ в УАСГ, гр. София. Търсещ и преоткриващ българското.

Цветомира използва Параван ESCREO ACOUSTIC FLIP вкъщи.

1. Как FLIP повлия на твоята работа от вкъщи? 

Извънредното положение постави пред всички ни нови задачи. ESCREO FLIP бе за мен e част от решението. Видео разговорите с колеги и обсъжданията със студентите, на които имам радостта да преподавам, са акустично издържани и комуникацията – успешна. Повишена ефективност, кой не се стреми към това? Интересно ми бе да използвам плоскостите, за да подредя във височина различните елементи на мобилния офис. Знаем, обикновено не са малко на брой.

20200519 160558 1024x768

2. Kаква е тайната на продуктивната работа от вкъщи?

Ключът е адаптивността – без значение дали работим от домовете си или на неочаквани досега места. Трябва да съумеем да създадем свой работен остров с подходящ климат и спокойствие. Съсредоточаването е съвременен проблем – всеки намира своя работен баланс с търсене. Често сравняваме работата с дом. Е, доближихме се максимално. Пожелавам всеки да намери личното усещане на уют на работното място, без значение местоположението. Защото това, което правим, определя какви сме.

20200521 203314 1024x744

3. Защо реши да използваш ESCREO FLIP? 

Първото, което ме привлече е това, че е български продукт. Изследвам българския дизайн в докторската си дисертация. ESCREO FLUP е резултат от интересно дизайн партньорство с Acoustic Force. Второто – ясно изразената функция, която е водеща за дизайна. Решението на съществуващ проблем и правилното позициониране във времето на извънредни работни предизвикателства. Третото – лесната употреба, леко и мобилно, възможността за използване на различни места.

4. ESCREO FLIP в 3 думи?

Разгърни, подреди, работѝ.  


Запознайте се с FLIP 2.0 или прочетете повече по темата в нашата безплатна е-книга Акустични решения за креативност и продуктивност.