Escreo се включва към How To Web 2016

Европейското изложение за стартиращи компании започва на 1.10.2016!

 

В началото на ноември Escreo ще пристъпи в редиците на тазгодишното издание на How To Web в Букурещ, Румъния. Там ние ще получим възможност да се запознаем с някои от най-прогресиращите европейски стартиращи компании. Още повече, че самите ние, под шапката на Telecom Romania,  ще се включим със собствена мостра. Тя ще представлява специална конструкция, която ще позволи на гостите да изпробват лично продукта ни. Това ще е още една крачка напред в усилията ни да представим Escreo и на румънския пазар.

 

За поредна година How To Web ще осигури трибуна за изява на водещите стартиращи компании в сферата на индустрията, киберсигурността, игрите и развлеченията. Тази година в ролята на лектори на подиума ще излязат Васил Терзиев от Progress, Майк Райнър от Amazon Web Services и Кристоф Ауер-Уелбах от IBM. Ако дори това не стига, за да пробудим интереса ви, нека само споменем някои от останалите гости – AVO, Engager, Fliiby, Lampix, Questo и Wise Stories.

 

През тази година Escreo реши да обърне поглед към северната ни съседка и да покори нови пазари. Активно търсим партньорства, с които да постигнем поставената цел, и такива вече не липсват. Отскоро Учебен център Qualians разполага със стени, чрез които нито една добра идея няма да бъде загубена по време на творческия процес.

 

How To Web ще се проведе в периода 1-2 ноември.

 

Прочети още за предимствата на Escreo пред бялата дъска 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *