Събития за креативност през май

 

Този месец обръщаме специално внимание на няколко събития и инициативи, които подкрепяме и смятаме, че ще са полезни на всички наши приятели. Както обичаме да казваме – стените Escreo са един инструмент за изразяване, а истинския творец си ти. Този месец ви подканваме да се впуснете в нови интересни и полезни преживявания, които ще ви накарат да мислите „извън кутията“.  Като плюс добавихме и няколко кода за отстъпка специално за вас. Ето какво подбрахме за вас:

Creative Gym

Програма за май


Creative Gym е най-новият формат, създаден от Generator, в който посетителите се срещат с различни артисти в едно динамично общуване, провокиращо креативност. Creative Gym е “фитнес” за въображение. Това е игрална площадка за съзнателно излизане извън рамката и матрицата на прагматичното поведение. Събитието е за всеки, който иска да развие своето въображение и творчески потенциал. Също така е особено подходящо за компании, в които приоритет е иновацията и креативното мислене.

За повече информация и абонамент посетете: www.creative-gym.com – Пишете лично на Generator с код „Escreo“ за отстъпка от 10% тук


Визуално мислене със Светла Тодорова

22ри май 2018


Този курс дава основата и първите стъпки в графичната комуникация. Разделили сме обучението на два дни – като вие решавате дали да се включите и на двете дати или да изберете между тях. Дори да сте от хората, които вярват, че не могат да рисуват, ще овладеете няколко основни техники, с помощта на които ще започнете с лекота да онагледявате идеите си.


Dextrocity

12-13 май 2018


Dextrocity е най-новото развлечение в София – създадено от авторите на Dextrophobia Rooms, то съчетава в себе си решаване на логически загадки и изследване на столични потайности. Намирането на улики и ориентирането в градската среда ще ви водят до неподозирани места и преживявания.


Ако за жалост няма да имате възможност да присъствате на събитията, може да освежите знанията си за креативността от нашата статия 8 неща, които кративните хора правят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *