Quarantine Challenge по време на карантина

Спортно предизвикателство по време на карантина

 

Асен e migration engineer в Documaster Bulgaria в R&D офиса на българо-норвежка софтуерна компания Documaster, която предоставя работещи решения в сферата на дигиталното управление и съхранение на документи. 

 

Къде използваш ESCREO вкъщи и коя от нашите бои избра? 

 

Боядисване с ESCREO

Тъй като стаите в които работим вкъщи не предлагат възможност за използването на ESCREO, за нас естественото първо приложение на боята беше да се използва в стаята, в която спортуваме. Избрахме бялата боя, която най-добре пасна на стаята, а гланцовият ефект създаде лек контраст и контур спрямо стената, идеално очертавайки зоната за писане. 

Какво най-често можем да открием на твоята ESCREO стена и как ти служи? 

Дъската ESCREO е изключително полезна за проследяването на резултатите ни по време на нашия Quarantine Challenge! 

Quarantine Challenge

В самото началото на ограниченията за корона вируса с половинката решихме да си поставим целта да използваме повече от свободното ни време след работа в спортни дейности (фитнес, кардио тренировки на крос тренажор и йога). И така своеобразно се роди идеята за нашия Quarantine Challenge. Резултатът от наложените забрани и риска свързан с излизане на обществени пространства доведе до това често да се питаме каква е била последната ни тренировка. Тук възможността да записваме типовете тренировки и резултатите ще ни помага много занапред. Дори приложихме метода на анализ под формата на Ретроспектива, на която нашия Project Manager в Documaster Bulgaria Ивелина ме научи. (подробно описани в друга статия от блога).  

Асен пред стената

Направихме задълбочен анализ на база събраната информация и определихме фазите от Quarantine Challange-a, които можем да подобрим, както и техните коренни причини. Красотата на ESCREO продуктите наистина си пролича, когато се наложи да търсим крайните изводи вследствие на постигнатите резултати!  Затова в обобщение мога да кажа, че с ESCREO всичко е възможно! 

Асен и неговата половинка са шампиони

Благодаря за възможноста да ползвам продуктите ви. Със сигурност виждам по-широко тяхно приложение и за в бъдеще!

ESCREO вкъщи има много приложения: разберете повече и вземете вашия пакет за дома сега.