Привлечи идеите с esCreation Whole Wall Bundle!

 

Идеите са взискателни създания. Нужно е нещо наистина впечатляващо, за да ги привлечеш на своя страна. Именно това сме подготвили за теб с новия ни esCreation Whole Wall Bundle!

До 30.09. можеш да преобразиш една твоя цяла стена и да се насладиш на всички ползи от Escreo на едно място. В пакет ще получиш боя за цялата си стена, придружена от специалното ни метално покритие Magnito, което привлича всеки магнит към себе си. Така дори идеите, които са твърде упорити и не желаят да бъдат записани, няма да избягат от теб. Нужно е само да си избереш стена и ние ще я преобразим за теб.*

За пълен творческия процес ти подаряваме начален комплект аксесоари с всички необходими пособия за писане и десет неодимови магнита.

За да завършим новото ти творческо място, ще добавим и нещо лично. Ще превърнем логото ти в PVC стикер и с него ще обозначим твоята esCreation Wall!

 

А сега да обобщим:

 

– Escreo RAL 9016 – бял гланц

– Escreo Magnito – метална добавка

– създаване на Escreo повърхонст (Escreo + Magnito)

– аксесоари – 6 бр. маркери, 2 бр. дунапренови гъби, 1 бр. спрей за почистване, 1 бр. микрофибърна кърпа, 10 бр. неодимови магнита

– лого стикер от PVC фолио – 1 бр.

 

Всичко това, заедно с искрената ни благодарност за избора на Escreo, получаваш на специалната цена от 98,90 лв./ м2 без ДДС, с което спестяваш 30%. 

За повече информация се свържи с Виктория на тел. 0887932471 или ни пиши на e-mail: victoria@escreo.com

 

 


*Услугата по нанасяне важи за градовете София, Пловдив, Варна и Русе. В случай, че желаете тя да се извърши в друго населено място, моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *